Jejaka ABPBH2010 Paling Stailista

Aizat

Gaya bersahaja Aizat yang tidak terlalu mencuba telah memberi penampilan yang cukup bergaya. Sut kelabu berbutang enam memang sesuai dengan warna kulit dan gaya rambut yang tidak terlalu terurus. Nampak maskulin.

Remy Ishak

Hitam & putih pilihan paling sempurna kala ke majlis rasmi. Remy Ishak nampaknya tak terkecuali. Walaupun penampilannya ringkas, tapi wajahnya yang tidak siap bercukur dan rambutnya yang basah itu memberi impak yang cukup jantan pada penampilannya.

Adi Putra

Mengimbas kembali gaya pegawai kerajaan peghujung 80-an dan di awal 90-an. Adi Putra nampaknyaknya mengembalikan semangat gaya tahun berkenaan, cuma di glamorkan dengan pemilihan kolar oriental, potongan sendat dan kaca mata bercahaya. Cayalah.

Kamal Adli/Fizo Omar

Mood 50-an memang ada pada gaya dua-dua jejaka ini. Dari pemilihan beret, kaca mata dan potongan sut mereka, memiliki elemen berkenaan. Kamal Adli dan Fizo Omar menggayakan sut rekaan Lords Tailor.

 

Iqram Dinzly

Kali ini Iqram Dinzly benar-benar menepati gaya. Sut berjalur, tali leher rona coklat yang dilengkapi hiasan satin sutera di poket atas menampakan dia cukup berkeyakinan.

Advertisements
Categories: Fesyen Lelaki | Leave a comment

Post navigation

Sila tinggalkan komen anda....TQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: